Profesja Piwowar z mango

Browar: Profesja
Styl: Hefeweizen
IBU: brak danych
Blg: 11,5
Zawartość alkoholu: 4,9%
Chmiel: brak danych
Słód: brak danych
Drożdże: Weihenstephan Weizen
Dodatki: pulpa z mango

Z jednej strony niedojrzałe mango a z drugiej sodki likier z tym owocem. Akcentów pszenicznego piwa brak.
Piana średnio obfita, jednak szybko znika. Nic nie … Czytaj dalej

Deer Bear Fruit Garden

Browar: Deer Bear
Styl: Kwas
IBU: brak danych
Blg: brak danych
Zawartość alkoholu: 3,4%
Chmiel: brak danych
Słód: brak danych
Drożdże: brak danych
Dodatki: pulpa z różowej guawy, wanilia burbońska

Głównie w aromacie wanilia. W tle jakiś owoc, może nawet i jest to guawa. Jednak zbyt nisko intensywnie by być … Czytaj dalej

Olimp Dejno

Browar: Olimp
Styl: Sour
IBU: brak danych
Blg: brak danych
Zawartość alkoholu: 6%
Chmiel: brak danych
Słód: brak danych
Drożdże: brettanomyces blend
Dodatki: sok NFC z czarnej porzeczki, sok z czeremchy, bakterie lactobacillus

Czarne porzeczki, sporo nut funky, wino z dzikiej fermentacji. Przyjemnie, kwaskowo i owocowo.
Piana nie występuje. Barwa … Czytaj dalej