Hopito Pimp My Cherry

Browar: Hopito
Styl: Sour
IBU: brak danych
Blg: 10
Zawartość alkoholu: 4,2%
Chmiel: brak danych
Słód: brak danych
Drożdże: brak danych
Dodatki: lactobacillus plantarum, puree z wiśni

Napój wiśniowy. Słodkawo, nisko intensywnie i nie kwaśno.
Piany może i nie za wiele, ale jak na kwas, to utrzymuje się długo. I … Czytaj dalej

Zamkowy Cieszyn Sour Mango Ale

Browar: Zamkowy Cieszyn
Styl: Sour
IBU: brak danych
Blg: 12,5
Zawartość alkoholu: 5%
Chmiel: brak danych
Słód: jasny, pale ale, carapils, pszeniczny
Drożdże: brak danych
Dodatki: mango, płatki owsiane, bakterie Lactobacillus

Mango dominuje aromat. Jest mocno przejrzałe, bez alkoholu czy słodyczy. Nie tak wyraźne jak owoc, który jest „w punkt”.… Czytaj dalej