Browar: Profesja
Styl: Owocowe
IBU: brak danych
Blg: 7
Zawartość alkoholu: 0,5%
Chmiel: brak danych
Słód: brak danych
Drożdże: WLS17 Sacharomyces Ludwigi, bakterie
Dodatki: sok jabłkowy z soku zagęszczonego, sok cytrynowy z soku zagęszczonego, sok rabarbarowy z soku zagęszczonego, aromat naturalny rabarbaru, barwnik naturalny, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy), kwas (kwas cytrynowy)
Pietruszka w aromacie i coś kwaśnego z tyłu. Czy to rabarbar? No nie powiedziałbym.
Piana mizerna, nic z niej nie zostaje na szkle.
W smaku kwaskowe, pietruszkowe. Coś jak sok warzywno-owocowy. Zdecydowanie kwaśność ratuje to piwo, bo próbuje walczyć z pietruszkowym smakiem. Ale warzywo nie odpuszcza.
Posmak kwaskowy, lekko warzywny.
W gorący dzień, zimne, jestem w stanie wyobrazić sobie, że bym wypił.
Ocena:
Aromat: 2/10
Wygląd: 1/5
Smak: 4/10
Odczucie: 2/5
Ogólna: 5/20
Suma: 1,4/5